GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

cover image

Hansker og votter

Hansker og votter bør velges nøyaktig i henhold til bruksområde, årstid og værforhold.

Hansker og hansker

Fleksible, holdbare og situasjonstilpassede hansker og votter er et tidløst og praktisk tilbehør. Vanntette hansker er et must for å få et godt grep om både riflen og grenene når det regner og er fuktig ute. Det er viktig å huske på at et godt par hansker skal ha både god funksjon og design.

Avhengig av bruksområde og for hvilket vær og årstid du vil bruke hanskene eller votter, har vi et stort utvalg av forskjellige materialer, foringer, modeller og puter å velge mellom. Et smart tips er å kjøpe en tynn innerhanske til hansken eller votten du velger, så får du en løsning som fungerer i nesten alle temperaturer, fra bitende kald vinter til kjølig høst. Noen hansker har en medfølgende hanske for å dekke dette behovet.

Hansker kan også være et motetilbehør som løfter de andre plaggene dine til en fin helhet. Lærhansker er både komfortable, funksjonelle og et veldig stilig tilbehør.

Vi har et nøye valgt utvalg av alt fra elastiske hansker for skyting og jakt til komfortable hansker og votter for fotturer, fiske og gårdsarbeid, men også stilige hansker i skinn.