RASK LEVERING - GRATIS FRAKT OVER 1000 - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Skjerf

Skjerf

Et skjerf eller sjal varmer godt rundt halsen når vinden er kald. Hvis skjerfet er i high-vis oransje, vil det også være et godt varselsignal i skogen.

Skjerf og sjal

Varme og gode skjerf er virkelig livreddende når det er kaldt rundt halsen. ved å legge et mykt og varmt skjerf eller sjal rundt halsen varmes hele kroppen opp og kulden føles ikke like påtrengende. Hos chevalier har vi skjerf til dame og herre. Noen av Chevaliers skjerf er i 100 % ull og noen i en blanding av merinoull og tencel. Sjalet vårt er i silke med et unikt fasanmønster. Vårt jakkeskjerf er i high-vis oransje slik at du får et perfekt varselsignal for jaktsituasjonen.

Hva er forskjellen mellom et skjerf og et sjal?

Et skjerf er ofte i et strikket materiale eller i filtaktig fluffy materiale. Skjerf har en lang smal rektangulær form mens et sjal ofte er i firkantet form og i et tynnere, lettere og glattere materiale. Et sjal er vanligvis også mindre. Et skjerf brukes oftest til å varme opp fordi et sjal brukes mer som tilbehør og moteplagg. Et sjal regnes som et innerplagg og holdes ofte på når ytterplaggene tas av, siden skjerf regnes som ytterplagg, selv om noen ønsker å holde dem innendørs. Både et skjerf og et sjal kan brukes av en mann så vel som en dame.

Tips til ullskjerf

Noen opplever at et skjerf i ull fester seg og i så fall kan du håndvaske ullskjerfet ditt og tilsette en eller et par teskjeer destillert eddik i skyllevannet.