RASK LEVERING - GRATIS FRAKT OVER 1000 - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Regnbukser

Regnbukser

Vann- og vindtette regnbukser for menn og kvinner, perfekt for jakt, fiske eller fotturer. Chevalier har funksjonelle regnbukser for voksne som holder deg varm og tørr i regnet.

Filters
5991599

Regnbukser

Et par skikkelig gode regnbukser skal beskytte deg mot både vind og vann, de skal sitte komfortabelt og ha smarte funksjoner. Vi stiller høye krav til regnbuksene våre og har alltid sveisede eller teipede sømmer på våre vanntette plagg slik at ikke vann kan trenge inn. Regnbuksene våre er slitesterke og lette, noe som gjør det enkelt å pakke med dem i sekken.

Hva kjennetegner regnbuksene våre?

  • Vanntett
  • Vindtett
  • Slitesterk og funksjonell
  • Designet for bevegelse og aktivitet
  • Elastisk midje

Hvordan skal regnbuksene sitte?

Du kan bruke regnbukser til jakt, fiske, fotturer eller når du er ute og leker med barna. Det viktigste er at regnbuksene holder deg tørr. Det er også viktig at regnbuksen puster godt og er enkel å ta på, regnet kommer ofte uplanlagt og da vil man raskt ta på seg regntøyet. Regnbuksene våre er fleksible og mobile å ha på seg, er du aktiv vil du ikke at den skal mottas noe sted. Derfor er regnbuksene våre elastiske i midjen, har forhåndsbøyde knær og justerbare benavslutninger – alt for at de skal sitte så komfortabelt som mulig og ikke la regnet stoppe deg fra å være ute i naturen.