GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Vatterte jakker

Vatterte jakker

Blant Chevalier polstrede jakker, finner du alt fra lett polstrede jakker som passer godt for vår og høst, til virkelig varme jakker stående krakk for en dyster vinterdag. Pent designet og med mange smarte funksjoner.

Varm jaktjakke

Dette er jakker som passer deg som vil være ute selv når klimaet er litt tøffere. Varme vinterjakker som passer for et aktivt jakt- og friluftsliv skal være funksjonelle og ha mange smarte detaljer. Chevaliers polstrede jakker for jakt og friluftsliv er godt designet med god passform. I tillegg er de utstyrt med mange smarte funksjoner og funksjoner som gjør livet utendørs enklere.

Hvor mye polstring bør du ha i en varm jakke?

Det sies generelt at en polstring på 50-100 g/m2 er tilstrekkelig for kalde vår- og høstdager. Har du en polstring på 100-200 g/m2 så holder du deg varm selv på de kaldeste dagene.

Hva gjør en jakke varm?

I tillegg til en kraftig polstring kan du også sørge for at jakken er lang nok. En lengre jakke holder bedre på varmen. Du kan også sørge for at den er vindtett slik at vinden ikke kjøler seg ned og vanntett slik at den tåler ulike former for nedbør. Det er også greit å passe på at jakken har hette og god passform slik at den passer akkurat din kroppsfasong.