GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Skallsett

Skallsett

Skallsett er vindtette og vanntette skallsett for jakt med forskjellig høy pusteevne og forskjellige typer ventilasjon.

Skallsett

Vi jegere, hunde- og hestefolk og alle oss som liker å bo utendørs uansett vær eller årstid, vet viktigheten av å kle seg skikkelig for å ha en behagelig og fantastisk dag i naturen. Gjennom lag-på-lag-prinsippet kan du raskt tilpasse klærne både etter været og etter hvilken aktivitet du skal gjøre. Et godt skallstell er hovednummeret i dressing i henhold til dette prinsippet. så fyller du på med forskjellige mellomlag for å regulere kroppstemperaturen i henhold til værforholdene.

Skallssett er vanntette og vindtette.

Selve definisjonen av et skallsett er at det skal være et ytre skall som holder deg tørr og motstår vind. Alle setten våre er derfor selvfølgelig vindtette og vanntette. Våre skallset har alltid en form for membran for å holde deg tørr og komfortabel.

Noen skallsett er stille og egnet for stealthjakt, og noen skallsett har en advarselfarge slik at du blir bedre sett av jaktkamerater og venner i skogen.

Skalstativ med god pusteevne

Membranene som sitter i et skallsett har forskjellig pusteevne, noe som betyr at den ventilerer damp fra kroppen din i ulik grad, slik at du ikke blir fuktig fra innsiden og dermed kald. Et godt skallsett har også god ventilasjon slik at du kan regulere kroppsvarmen i løpet av dagen med forskjellige glidelåser og funksjoner.

Under kategorien skallsett har vi samlet alle våre smarte og veldesignede skallsett. Slik at du får oversikt og enkelt kan velge hvilket skallsett du skal investere i.

Populära filtreringar