GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

cover image

Hundeførervester

En hundefører vest er holdbar og har mange rummelige lommer. I tillegg gjør det deg tydelig synlig i skogen.

Categories
  Filters
  7991999

  Hundeførervest

  Når du er hundefører på jakt er det viktig å ha på deg en god hundeførervest så du er godt synlig i skogen og har god plass til alt du trenger å ha med deg.


  Hva er viktig med hundeførervest for jakt?

  1) Synlighet – En jaktvest for hundeførere skal være i en eller annen form for varselfarge slik at du er godt synlig for dine jaktkamerater i skogen.

  2) Slitestyrke - en vest for hundeførere må være slitesterk og slitesterk for å både gå gjennom kratt og tornebusker men også tåle litt regn og fukt.

  3) Passform - En hundeførervest må også ha god passform slik at den er behagelig å bruke og ikke sitter for stramt eller hindrer bevegeligheten. En fordel er om den kan åpnes både for ventilasjon og for å kunne øke størrelsen dersom man ønsker en ekstra tykk genser eller jakke under når det for eksempel er vinter.

  4) Lommer / Oppbevaring - vannflaske, bånd, GPS, mobil, bilnøkler, hansker ja det er mange ting du gjerne vil ha med deg i skogen. En hundeførervest med mange smarte lommer for alle typer oppbevaring er et klart pluss.

  Er Chevaliers hundeførervest vanntett?

  Stoffet på Chase hundeførervest er vanntett. Sømmene er ikke teipet så det regner mye, noe kan komme inn via sømmene men stoffet er vann- og vindtett.