GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Fleece

Fleece

Fleece er et fantastisk materiale som er både slitesterkt og varmt. Den isolerer kroppsvarmen og transporterer fuktighet bort fra huden. Chevalier har ulike varianter av fleeceklær og har også fleece som fôr i enkelte jakker.

Fleeceklær

Fleeceklær er veldig populært blant jegere, fiskere og andre som tilbringer mye tid utendørs. Fleece er et utrolig nyttig og allsidig materiale som finnes i grovere og lettere kvaliteter.

Kan du bruke fleeceplagg som mellomlag?

Fleeceklær fungerer ekstremt godt som et mellomlag i den kaldere delen av året. De isolerer kroppen slik at du holder på varmen samtidig som den transporterer fuktighet bort fra huden slik at du holder deg på riktig temperatur. Bruk som et lag to med en funksjonell T-skjorte som legger ett lag og en skalljakke til slutt. Chevaliers fleeceklær har lenge blitt testet i felt av både jegere og hundeførere som har hjulpet oss med å utvikle fleeceklærne våre til perfeksjon.

Med sin kvalitet og passform er Chevaliers fleeceplagg svært populære og pålitelige følgesvenner på fotturer og i skogen.