GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

cover image

Jaktklær for barn og juniorer.

Chevaliers utvalg av jaktklær for barn er nøye utvalgt for å være av beste kvalitet og også for å gjøre det mulig for de unge jegerne å kle seg med stil og funksjon.

Hva kjennetegner jaktklær for barn?

Interessen for jakt begynner ofte med at barna følger foreldrene eller besteforeldrene på jakt. Da oppdager de raskt spenningen og nærheten til naturen og dyrene. Interessen for jakt, dyr og natur og friluftsliv fyrer barn øker for hvert år. Vi ønsker derfor å sørge for at alle barn får en fantastisk opplevelse i naturen, uansett årstid og vær. Vi har derfor laget en kolleksjon med jaktklær for barn og unge. Dette inkluderer:

Jaktbukser for barn:

Vi har startet med å utvikle en virkelig behagelig og velsittende barnebukse for jakt og friluftsliv. Den er vindtett og har en elastisk midje for best komfort. Benlommer er et must på et par gode jaktbukser til barn - det vet alle :)

Jaktskjorte for barn:

Selvfølgelig vil du ha en komfortabel jaktskjorte, gjerne en som ser lik ut som pappa eller bestefar – det har vi fikset! Og den er stretchy og behagelig også.

Jaktjakke til barn:

Her har vi tenkt i en totrinns rakett. På den ene siden trenger du en behagelig fleecejakke til barn som kan brukes både som mellomlag når det er kaldt og året rundt som en herlig jakke. Så har vi lagt til en vattert barnevest i vindtett og vanntett stoff som både fungerer utmerket med fleecejakken til barn men som også kan fungere fint rett over en skjorte når været er litt mildere. Så en smart kombo er en vattert barnevest i kombinasjon med en varm og behagelig barnefleecejakke. Denne komboen gjør at du slipper å fryse og i stedet nyte jaktopplevelsen til det fulle.

Hvordan tar du vare på jaktklær til barn?

De samme reglene gjelder fortsatt som for jaktklær for voksne, det er greit å kun lufte dersom plaggene ikke er blitt skitne og ellers vaske skånsomt. Følg vasketråden i plagget.