GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Varme bukser

Varme bukser

Et par veldig varme, tungt polstrede bukser, måtte være ute i lengre tid i dystre vinterklima. Vi kan love deg at Chevaliers varme jaktbukser vil være dine beste venner i vinter - du trenger ikke å fryse.

Varme bukser for høst og vinter.

Vinterbukse for de som liker jakt og et aktivt friluftsliv skal være funksjonell og ha mange smarte tilpassede detaljer. Chevaliers vatterte bukser for jakt og friluftsliv er både godt designet og har en flott passform. De har ofte mange smarte funksjoner og funksjoner som gjør livet utendørs fantastisk mye enklere.

Hvor tykk bør en varm bukse være?

Polstringen kan være av forskjellige materialer og forskjellige vekter for å gjøre de fôrede vinterbuksene dine akkurat så varme som du vil ha den. Skal du sitte lenge på et pass og i lett vind, så trenger du et par kraftig vatterte bukser og skal du jakte eller vandre i fjellet om vinteren trenger du et par varme vinterbukser.

Hvis buksene her har en polstring på opptil 100 g/m2, vil den holde deg god og varm under kalde vår- og høstdager. Er polstringen over 100 g/m2 vil du være varm og komfortabel selv om det er en skikkelig iskald vinterdag.

Har du vatterte bukser som et lag to mellom et ytterlag og undertøyet, kan du smart kle deg etter lag på lag-prinsippet og holde deg veldig varm med selv tynne ytterskall.

Chevaliers fôrede vinterbukser er testet under tøffe forhold av flere profesjonelle brukere og på denne måten har de hjulpet oss med å utvikle alle våre varme vinterbukser til perfeksjon.