GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Regntøy

Regntøy

Regnutstyr designet for et aktivt liv i naturen. Funksjonelt og slitesterkt regntøy som puster for voksne. Regntøy til jakt, regntøy til fotturer eller hverdags på skogsturen. Chevalier har et fint utvalg av vanntette jaktklær for regn slik at været ikke stopper deg fra en dag ute i naturen.

Regntøy for en aktiv livsstil

Ikke la regnet stoppe deg fra å være ute i naturen. Skikkelig godt regntøy skal selvsagt beskytte deg mot vann og vind, men det skal også sitte komfortabelt og ha smarte funksjoner. Chevalier har utviklet regntøy designet for jakt og fotturer, men fungerer selvsagt like godt til skogsturen eller til hverdags. Vi stiller svært høye krav til vårt regntøy for herre og dame og har alltid teipede eller sveisede sømmer på våre vanntette plagg. Regntøyet vårt er enkelt å pakke ned i sekken eller ta på ved jaktpasset, som er en viktig egenskap for jaktklær og turklær, regnet kan komme brått og da vil man raskt ta på seg regntøyet.

Hvordan ta vare på regntøyet ditt?

For at regntøyet ditt skal vare så lenge som mulig, husk at:

  • Ikke utsett plagget for sollys
  • Ikke tørk i varme
  • Pass på at plagget er tørt før du legger det vekk
  • Vend plagget ut etter vask og det tørker raskere

Hvordan velge riktig regntøy?

Det er viktig at regntøyet er fleksibelt og fleksibelt å ha på seg, er du aktiv vil du ikke at det skal mottas noe sted. Derfor er Chevaliers regntøy elastisk i midjen, har forhåndsbøyde knær, justerbare ben og mansjetter, stretchstoff og justerbare hetter. Regntøy designet av jegere for jegere og egner seg like godt til jakt og fiske som til fotturer og skogsturer.