GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Jaktvester

Jaktvester

Klassiske jaktvester, og hundeførervester med forsterkede skulderpartier som holder rifla på plass. Mange og romslige lommer for kassetter og dingser.

Jaktvester

Hva er en jaktvest?

En jaktvest er et veldig funksjonelt plagg fordi man på jakt ofte må ha med seg mye ut på pass eller i skogen. En jaktvest er derfor utstyrt med mange lommer som rommer alt fra hansker og bånd til GPS eller Termos. Det er ofte antall lommer og smarte funksjoner som skiller en jaktvest fra andre vester.

Jaktvester fra Chevalier har ofte også forsterkende stoff på skuldrene for ekstra slitestyrke da ofte bruk av stropper ellers sliter hardt på stoffet akkurat der.

En smart funksjon å ha på jaktvester er en toveis glidelås slik at du kan åpne opp både ovenfra og nedenfra, dels for å kunne lufte ut varme dersom man svetter og dels for å øke bevegeligheten om man går i litt utilgjengelig terreng.

En jaktvest fungerer utmerket som en varmende mellomlagring i kaldere årstider. Og i den varmere delen av året fungerer jaktvester fantastisk bra akkurat som de er med en tynnere eller tykkere genser eller skjorte under.

Skal en jaktvest være i advarselsfarge?

Dette avhenger helt av hvilken type jakt du skal drive. Er du hundefører vil du mest sannsynlig ha jaktvester med mye oransje i slik at du kan sees godt i skogen. Vi har også en tynnere jaktvest i oransje som du alltid kan ha pakket i lommen eller sekken for raskt å ta på deg jakken eller genseren for å øke synligheten i skog og mark.

Men er du på fasanjakt eller lignende trenger du ikke ha noen oransje deler på jaktvesten. I stedet kan du for eksempel velge vår Vintage vest som har alle funksjonene og som også er vindtett.

Alle chevaliers jaktvester er testet i felt i mange år av jegere, hundeførere og skyttere med høye krav til kvalitet så vel som funksjon.