GRATIS FRAKT OVER 1 000kr - RASK LEVERING - GRATIS RETUR - INGEN SKJULTE AVGIFTER

Regnutstyr

Regnutstyr

Regntøy som er vindtett og vanntett når du er ute på jakt, på tur eller til hverdags. Regntøy for voksnes pust. Funksjonelle og vanntette jaktklær som ikke lar været stoppe deg fra en dag ute i naturen.

Regntøy for jakt og fotturer

Vårt regnutstyr lar ikke regnet stoppe deg fra å være ute i naturen. Et godt regntøy skal selvsagt beskytte deg mot vann og vind, men det skal også sitte komfortabelt og ha smarte funksjoner som gjør jakt eller fotturer enklere. Chevalier har utviklet regnbukser og regnjakker designet for jakt og fotturer, men fungerer selvsagt like godt til skogsturen eller til hverdags. Vi stiller svært høye krav til vårt regntøy for herre og dame og har alltid teipede eller sveisede sømmer på våre vanntette plagg. Regntøyet er enkelt å pakke ned i sekken eller ta på ved jaktpasset, som er en viktig egenskap for jaktklær og turklær, regnet kan komme brått og da vil man raskt ta på seg regntøyet.

Hvordan velge riktig regntøy?

Det er viktig å ha et bevegelig og fleksibelt regntøy når du er ute i naturen på jakt eller tur. Da vil du ikke at den skal mottas noe sted. Derfor er regnbuksene våre elastiske i midjen, har forhåndsbøyde knær og justerbare benavslutninger. Regnjakkene har justerbare og mansjetter, stretchstoff og justerbare hetter. Regntøy designet av jegere for jegere og egner seg like godt til jakt og fiske som til fotturer og skogsturer.

Hvordan ta vare på regntøyet ditt?

For at regntøyet ditt skal vare så lenge som mulig, husk at:

  • Ikke utsett regntøy for sollys
  • Ikke tørk regntøyet i varme
  • Sørg for at regntrekket er tørt før du legger det vekk
  • Vend regntøyet ut etter vask så tørker det raskere